EK - Nemilosrdni Pariz i prema Bešiktašu!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 30.01.2024.
23:45
Izvor: Sportske.net

Naziru se četvrtfinalisti.

Povezane vesti

U okviru Grupe A, Vulvsi su savladali Hamburg u utakmici koja nije toliko bitna jer je poznato bilo kojih šest timova iz ove grupe idu dalje, odnosno u plej-of, a među njima nisu ni jedni, ni drugi. 

Bilo je 94:84, a najefikasniji su bili King sa 21, odnosno Hjuz sa 17 u ekipi Hamburga, odnosno Tejlor sa 20 i Turman sa 19 u pobedničkom timu. 

Ekipa našeg Dušana Alimpijevića nije stigla do nove pobede, bolji je bio Pariz, najbolji tim ove grupe koji sada ima 16 pobeda i samo jedan poraz do sada i definitivno ćemo ih gledati u četvrtfinalu i to kao prvoplasiranog iz Grupe A. 

Slavili su danas u Istanbulu sa 72:95, dobili su svaku četvrtinu i na kraju zasluženo se vraćaju kući sa pobedom. Šorts sa 23 poena najefikasniji, Malkom je imao 15. Kod poraženih Metjuz 22. 

Venecija nije imala šanse za top 6 timova, ali su danas uspeli da savladaju Prometej, bilo je 108:92. 

Viltdžer je bio najefikasniji u redovima domaćina sa 25, Taker je dodao 19. Bolvin najefikasniji u Prometeju sa 15. 

U direktnom duelu za drugo mesto, ekipa Hapoela iz Tel Aviva je slavila protiv Huventuda i to u gostima, bilo je 85:91. Kamings je bio fenomenalan sa 19 poena, Manford je dodao 16 u pobedničkoj ekipi. Kod poraženih Feliz 19 poena. 

Standings provided by Sofascore

U grupi B jedna utakmica danas, Lijetkabelis je savladao Slask takođe u utakmici koja nije toliko bitna jer je jasno da niti jedni, niti drugi neće u drugi krug. Domaći tim koji predvodi Nenad Čanak je slavio sa 91:75, Sirvidis je bio najbolji sa 21 poenom, Buckauskis je dodao 17, Birčević je imao 5 poena. Kod poraženog tima Gravet sa 21 poenom je bio najefikasniji. 

Standings provided by Sofascore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke