EK - Ništa od prvog mesta za Partizan!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 29.03.2022.
22:41
Izvor: Sportske.net

Ništa od prvog mesta za Partizan!

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Ekipa Huventuda je ostvarila pobedu u okviru svoje poslednje utakmice u Evrokupu, pa su tako obezbedili i plasman u osminu finala kao prvoplasirani tim grupe A. 

Dakle, ekipa Partizana više nema šanse za prvo mesto, pošto je Huventus savladao Šlonsk sa ubedljivih 97:79. 

Najefikasniji u redovima Huventuda je bio Birgander sa 16 poena i 10 skokova, Ventura je takođe imao 16 poena, dok je kod gostiju Trajs bio najefikasniji sa 22 poena. 

U istoj grupi ekipa Levaloa je savladala Andoru u gostima sa 83:74, Konate je bio fantastičan sa 19 poena i 6 skokova, Mekrej je dodao 18 poena, dok je kod Andore bio najbolji Miler-Mekintajer sa 16 poena i čak 8 asistencija. 

Levaloa je stigao do pobede na gostovanju Andori i na taj način je došao do trećeg mesta u grupi.

U drugoj grupi ekipa Ulma je poražena na svom terenu od Burse sa 72:86 u duelu ekipa koje su potencijalni protivnici Partizana u osmini finala. Hejs je bio najefikasniji u Bursi sa 25 poena i 11 skokova, kod Ulma Kriston 20 poena. 

Sa druge strane, protivnik Partizana sigurno neće biti Virtus koji je savladao večeras Gran Kanariju sa 70:68. Enis kod gostiju najefikasniji sa 19 poena, imao je i 4 skokova, dok je kod Virtusa Haket bio najbolji sa 14 poena. Teodosića ni večeras nije bilo, na drugoj strani Stević 5 poena. Virtus u najgorem slučaju može biti peti na tabeli, ali je izvesnije da će biti domaćin u osmini finala. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke