EK - Povreda je prošlost, igrao se Teo! Odlični Anđušić malo za Huventud!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 07.10.2020.
22:46
Izvor: Sportske.net

Povratak Teodosića u EK.

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Virtus je i ove sezone jedan od glavnih konkurenata za osvajanje titule u Evrokupu.

Ekipa Aleksandra Đorđevića je uspela danas na svom terenu da stigne do druge pobede u Evrokupu i to protiv Lokomotive iz Krasnodara rezultatom 85:79.

Briljirao je Miloš Teodosić koji se oporavio od povrede, imao je 18 poena i 7 asistencija, pogodio je 4 trojke, ali je promašio i šest šuteva za dva poena.

Pored njega, kod pobednika se istakao Džoš Adams sa 17 poena, dok je Stefan Marković imao 6 poena i 7 asistencija.

Kuzminskas na drugoj strani 20 poena.

Monako je savladao Lietkabelis sa 82:57, ekipa Nenada Čanka je odigrala očajnu treću četvrtinu (35:8) što je bilo dovoljno za pobedu domaćih. Bost sa 25 najbolji kod domaćina, a u Čankovom timu Masiulis 13 poena.

U grupi A gde je i Partizan ekipa Huventuda je stigla do druge pobede pošto je danas savladala Burž u gostima sa 77:84.

Opet je Danilo Anđušić bio odličan sa 18 poena i 6 skokova, a na drugoj strani su ponovo Ante Tomić i Pau Ribas bili odlični, prvi je postigao 18, drugi 16 poena.

Breša je u okviru grupe B uspela da savlada Ulm nakon produžetka sa 87:84. Čeri kod domaćih 17 poena, Obst kod gostiju 22. 

Baner 3m

U okviru grupe D gde Cedevita nije igrala svoj duel zbog koronavirusa (najverovatnije će ga izgubiti sa 20:0), ekipa Gran Kanarije je savladala Nanter rezultatom 94:82.

Odigrali su domaći fantastičnu četvrtu četvrtinu i slavili pobedu, a najefikasniji je bio Amadeo Dela Vale sa 15 poena, Kostelo je imao 14 poena i 11 skokova. Stoun najbolji u Nanteru sa 21 poenom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke