Ekspresni obrt - Dorsi neće u Partizan, mogao bi u Zvezdu?!

Autor: Darko Mitrović
petak 09.12.2022.
17:48
Izvor: Sportske.net

Zvezda ništa ne prepušta slučaju.

2021 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2021 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Kako god okrenete, nešto se krupno sprema kada su košarkaški transferi u pitanju, a po svemu sudeći u glavnim ulogama biće jedan od dva naša najveća kluba.

Od početka ove nedelje čitava košarkaška Evropa najavljuje povratak Argentinca Fakunda Kampaca u evropsku košarku, ali ne u Real Madrid nego u Crvenu zvezdu koja je navodno spremna da izdvoji višemilionska sredstva za njegov dugoročni ugovor.

Ipak, Real još uvek ima pravo preče kupovine kada je ovaj igrač u pitanju, pa ako Madriđani izjednače Zvezdinu (navodnu) ponudu, Kampaco će ipak u kraljevski klub.

Trenutno je došlo do zatišja po ovom pitanju, ali je danas u prvi plan izbio Tajler Dorsi! ''Sportklub'' je danas preneo svoja saznanja da je Partizan zainteresovan za novopečenog grčkog reprezentativca i bivšeg igrača Olimpijakosa i Makabija koji poput Kampaca nije uspeo da se nametne u Dalas Maveriksima i trenutno je u američkoj Razvojnoj ligi.

Ali, već večeras - totalni obrt!

Najpre je ''Telesport'' objavio svoja saznanja da Partizan nije zvao Dorsija i da je interesovanje za njega pokazala - Crvena zvezda!

Navodno su kontakti uspostavljeni pre par dana, a u Zvezdi sada čekaju rasplet priče sa Kampacom, kako bi eventualno krenuli u konkretnije razgovore oko Dorsijevog transfera. Isti izvor otkriva i da bi Zvezda bila spremna da Dorsiju ponudi gotovo iste uslove kao Kampacu - 1.8 miliona do kraka sezone, plus 2.5 miliona za narednu, što su sume o kojima je pre par dana pisao i ''Eurohoops''.

Samo nekoliko minuta pošto je ''Telesport'' objavio pomenutu informaciju, na Tviteru se oglasio i grčki košarkaški novinar Kristos Harpidis koji je potvrdio da ima slična saznanja, s tim da on pominje ponudu od 1.5 miliona dolara po sezoni.

.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke