EL - Darušafaka se ponadala, "Kraljevi" slave!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 19.04.2017.
22:50
Izvor: Sportske.net

Preokret Real Madrida protiv Darušafake na svom terenu u prvom meču u Madridu.

EPA/BALLESTEROS
EPA/BALLESTEROS

Povezane vesti

Nakon prvog meča četvrtfinala Evrolige, Real Madrid je poveo sa 1:0 u pobedama protiv Darušafake pošto su danas na svom terenu uspeli da slave sa 83:75.

Ekipa Pabla Lasa je gubila čitavo prvo poluvreme, gosti su zahvaljujući sjajnom šutu uspeli da stignu i do +12 početkom druge četvrtine (16:28), ali je onda Real  upalio motore.

Uspeli su do kraja poluvremena da smanje na 36:37, a onda su prešli u prednost tokom treće četvrtine i tu prednost više nisu gubili.

Gustavo Ajon je uspevao u trećoj četvrtini da održava prednost, zajedno sa Rendolfom koji se našutirao slobodnih bacanja, a u četvrtoj četvrtini na scenu stupa Džejsi Kerol.

Sa dve trojke donosi 12 poena prednosti domaćima, ali se gosti vraćaju u igru zahvaljujući Klejburnu i Andersonu. U poslednja dva minuta ušli su sa 6 poena zaostatka, a onda je Vonamejker dodatno smanjio na 76:72.

Ipak, Ljulj uspeva da sa tri vezana poena (slobodno bacanje, pa dva poena nakon ofanzivnog skoka Fernandeza) da jasniju sliku ko će danas pobediti, pošto je bilo +6 na pola minuta do kraja, a na drugoj strani Anderson je promašio trojku što je značilo slavlje za navijače Real Madrida.

Najefikasniji u timu Real Madrida je Serhio Ljulj sa 23 poena, Ajon je dodao 14. Na drugoj strani po običaju Vonamejker je bio najefikasniji sa 21 ubačenim poenom, Klejburn je dodao 15.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke