EL - Glasanje za najbolju petorku, Srbi dominiraju!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 15.04.2015.
12:27
Izvor: Sportske.net

Ljubitelji košarke još jednom će imati priliku da izraze svoje mišljenje i glasanjem utiču na izbor petorke sezone u Evroligi. Situacija je trenutno takva da se na prvih pet mesta nalaze petorica srpskih internacionalca.

Screenshot: euroleague.net
Screenshot: euroleague.net

Povezane vesti

Zvanični sajt Evrolige pokrenuo je tradicionalnu anketu u kojoj ljubitelji košarke imaju priliku da izaberu najbolju petorku elitnog takmičenja.

Četvrtu godinu za redom glasanje neće biti uslovljeno pozicijom igrača što znači da vašu idealnu petorku mogu da čine petorica plejmejkera ili centara ukoliko smatrate da su bili najbolji.

Glasanje za idealnu evroligašku petorku u sezoni 2014/2015 možete obaviti OVDE a interesantno je da u datom trenutku među deset igrača sa najvećim brojem glasova prvih pet mesta pripadaju Srbima.

Srpski košarkaši zaista su imali fantastičan učinak u dosadašnjem toku evroligaške sezone i nikako ne bi bilo iznenađenje ako u idealnoj petorki završe makar trojica srpskih internacionalaca.

Pre svih, mesto u idealnoj petorci zaslužuju Miloš Teodosić, Boban Marjanović i Nemanja Bjelica a ne treba zaboraviti ni učinak Bogdana Bogdanovića i drugih Srba.

Svoj glas u izboru idealne petorke možete dati do 30. aprila u podne kada će biti napravljen presek. Nakon toga biće sabrani glasovi medija (75%) i navijača (25%) a idealna petorka biće ozvaničena na fajnal-foru u Madridu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke