EL - Real "na mišiće" sa Milanom!

Autor: Nikola Miloradović
petak 27.01.2017.
22:53
Izvor: Sportske.net

Košarkaši madridskog Reala pošteno su se namučili u 20. kolu Evrolige, protiv italijanske Olimpije Milano.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Činjenica je da Pablo Laso pred sobom ima kvalitetniji sastav od Jasmina Repeše, a to se pokazalo i u odlučujućim trenucima meča u Madridu.

Na kraju 94-89 u koris Reala, iako su u poslednji kvartal ušli sa deficitom od četiri poena.

Dobio je Real prvi kvartal, ali se videlo da se gosti neće tek tako predati pred "kraljem". Okrenuli su meč u svoju korist u drugoj deonici i zaplašili pristalice domaće ekipe.

U trećem kvartalu su nastavili Repešini izabranici sa kvalitetnom igrom na obe strane, ali je u poslednjoj deonici razlika u kvalitetu isplivala na površinu.

Preko Ljulja, Dončića i Ajona Real se vraća, okreće rezultat u svoju korist i na kraju dobija meč.

Gosti su uspeli da uneu nervozu u redove Relaa na samom kraju susreta, prišli su na svega tri razlike samo 10 sekundi do kraja, ali je potom Rakim Sanders skrivio nameran faul, Ljulj je pogodio dva bacanja i doneo novi trijumf domaćinu.

Sjajne partije pružili su još jednom Serhio Ljulj i supertalentovani Luka Dončić. Španac je upisao 20 poena i devet asitencija, dok je Slovenac srpskog porekla meč završio sa 17 poena i tri skoka.

Pratio ih je Kerol sa 16 poena, 12 je dodao Otelo Hanter, dok je Ajon upisao 10 poena i 8 skokova.

U poraženom sastavu, odličan Kruno Simon sa 20 poena, pratili su ga Zoran Dragić sa 13, kao i srpski centar Miroslav Raduljica sa 12 poena.

Milan Mačvan je za 23 i po minuta upisao osam poena i sedam skokova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DrugRaja
Saturday, 28.01.2017
11:56

Cim je otisao Djentile,Milan poceo da igra.Simon proradio tek sad tj. proslo kolo.Sada igraju vise timski,dok kad je igrao Djentile svako igrao za sebe kao Makabi,zato su i gubili.Malo im je falilo da pobede Real,Macvan uprskao u zavrsnici u nekoliko situacija.Promasio 2 slobodna kad se prelamala utakmica i nije uspeo da uhvati povratnu loptu Kalnietisa za cisto polaganje,jer su trojica ispala na tu povratnu loptu.

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Friday, 27.01.2017
23:56

Ovo je stari Milan nisu imali srece ali nema veze.