Embid objavio "rat" Jokiću: "Ne zanima me..."

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 01.10.2024.
11:30
Izvor: Sportske.net

Američki košarkaš spreman da se "dotera" za plej-of.

twitter
twitter

Povezane vesti

Košarkaš Filadeldija Seventisiksersa Džoel Embid smršao je 10 kilograma uoči početka sezone u NBA ligi, sve kako bi izgledao što spremnije za vrhunac godine u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu.

Robusni centar američkog porekla osvojio je sa reprezentacijom SAD-a zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, ali je svestan da će morati da popravi formu ako misli da dobaci do NBA prstena.

"Mislim da sam smršao desetak kilograma u odnosu na prethodnu sezonu. I dalje nisam u savršenoj formi, želim još da smršam. To je proces. Generalni menadžer Daril Mori će vam to potvrditi", rekao je Embid koji će i u nastupajućoj sezoni voditi veliku bitku sa Nikolom Jokićem na mnogim poljima.

Embid je u sezoni za nama MVP sezone 2022/23 odigrao je svega 39 utakmica zbog problema sa kolenom, gde je ostvarivao prosek od 34.7 poena, 11 skokova i 5.6 asistencija.

"Čim smo završili takmičenje minule sezone, poslao sam mu poruku i rekao da moramo da uradimo sve što je neophodno da bih bio zdrav u narednom plej-ofu. Nema drugih ciljeva. Ne interesuju me ni Ol-star ni najbolje petorke NBA lige, samo želim da budem u optimalnom stanju tokom plej-ofa, rekao je snažni košarkaš.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke