Embid sad favorit za MVP titulu?! Šta kaže AdmiralBet?

Autor: Boris Jovanović
petak 17.03.2023.
09:16
Izvor: Sportske.net

Kvote su se promenile...

Povezane vesti

Greše li kladionice ili ne?

Glavna vest u američkim medijima je da je Embid favorit za MVP titulu. Naime, u poslednjih nekoliko dana, Kamerunac je iskočio u prvi plan, deo se tumači time da je javnost sita Jokića, odnosno njegove dominacije što itekako ima uticaj na panele koji glasaju, ali i navijači.

Očigledno, "hajp" oko centra Filadelfije raste, iako su brojevi na Jokićevoj strani, ostaje da vidimo šta će se dešavati do kraja regularnog dela.

Dvojica igrača će se susresti za desetak dana kada Siksersi gostuju u Koloradu. Pomalo komično deluje da bi to moglo da odluči, ali teško je ući u sve razloge.

Šta kaže AdmiralBet?

Popularna kladionica je reagovala, izbacila nove kvote za MVP trku, Embid je na 2.01, Jokić na 2.45, sledi Adetokumbo sa 4.30, ostali su daleko, Tejtum na 70, povređeni Lebron i Luka, Kari, Lilard su na kvoti 100.

Na nekim američkim bukijima, kvota je po 1.8 na obojicu, na drugima je Embid favorit, kvota je 2.00, na Jokića je 2.25.

Najveća kvota na Srbina je 2.35, Vegas ipak nudi manje, pa, ako želite da se kladite na Nikolu, AdmiralBet ima najveću kvotu, 2.45 na to da će Jokić i treći put u nizu osvojiti titulu MVP igrača regularnog dela sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak