Emocije ili nešto drugo - Otkud Egzum, Lesor i Madar večeras na semaforu u ''Areni''?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 02.10.2023.
18:45
Izvor: Sportske.net

Nedostaje još Papapetru...

Povezane vesti

Partizan večeras od 19 časova počinje novu sezonu u AdmiralBet ABA ligi.

Rival crno-belima je ekipa Mornara iz Bara, a meč se igra u našoj najvećoj dvorani, ''Štark Areni'', gde se očekuje veliki broj navijača crno-belih.

U odnosu na prošlu sezonu u kojoj je Partizan osvojio titulu prvaka AdmiralBet ABA lige, stigao nadomak fajnal-fora Evrolige, a sve to u nezaboravnoj atmosferi koju su priređivali njegovi navijači, crno-beli su tokom leta napravili četiri promene u svojoj ekipi. Otišli su Dante Egzum, Matijas Lesor, Joanis Papapetru i Jam Madar, a njihova mesta zauzele su novajlije Pi Džej Doužer, Frenk Kaminski, Mateuš Ponjitka i povratnik Ognjen Jaramaz.

Međutim, ono što je privuklo pažnju prisutnih novinara večeras u dvorani, nekih pola sata pre početka meča na semaforu su bila upisana imena Egzuma, Lesora i Madara, uz ostatak aktuelne ekipe, ali bez novih pojačanja.

Naravno, biće to ispravljeno do početka meča, ali je ponovo probudilo prelepa sećanja na ekipu koja je ostvarila velike rezultate, uz sjajnu konekciju sa publikom koja očekuje da gde su stali Egzum, Madar, Lesor i Papapetru, to nastavi novi crno-beli kvartet.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke