Entoni oduševljen Bogdanom, hteo da slavi njegove koševe protiv Amerikanaca!

Autor: Lazar Nikolić
petak 16.08.2024.
21:25
Izvor: Sportske.net

Kapiten Srbije ga je oponašao.

EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN
EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Povezane vesti

Još uvek se slažu utisci posle nedavno završenih Olimpijskih igara u Parizu, a možda i najjači utisak na ljude širom sveta ostavila je polufinalna utakmica košarkaškog turnira između Srbije i Sjedinjenih Američkih Država.

Srpski "tim snova" vodio je protiv "američkog drim tima" više od 37 minuta, ali su Amerikanci u samom finišu sačuvali čast i stilgi do trijumfa protiv autsajdera na papiru.

Odličnu partiju protiv Amerike pružio je kapiten "orlova" Bogdan Bogdanović koji je svoje pogotke proslavljao u stilu legendarnog Karmela Entonija.

Entoni je uživo iz prvog reda posmatrao klasik svetske košarke, a nije se naljutio zbog Bogdanovićevih rekacija, naprotiv, izuzetno su mu prijale. Toiko da je umalo počeo da se raduje koševima srpskog kapitena protiv njegove selekcije.

 "Nisam ništa rekao Bogiju. On je pogodio, uradio je tu proslavu i ja sam bio u fazonu "Okej, Bogi, vidim šta radiš, svaka čast". Poštujem sve ljude koji su zauzeli moju stranu, ali mi je samo pokazivao ljubav na taj način, on je moj sin. Zaista sam želeo da pokažem na njega i da vičem, slavim kada je pogađao, ali nisam smeo da pokazujem emociju", rekao je Entoni u jednom američkog podkastu i dodao da je ovo bio poseban meč.

"To je verovatno bila najbolja utakmica na kojoj sam bio. Potpuna ludnica i neverovatni igrači na obe strane" , podvukao je Amerikanac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke