EP - Stevan Karadžić video ''mnogo bolju igru'' nego protiv Grčke

Autor: Beta Beta
subota 17.06.2017.
23:43
Izvor: Beta

Selektor ženske košarkaške reprezentacije Srbije Stevan Karadžić rekao je posle večerašnjeg poraza od Francuske u drugom kolu Grupe C Evropskog prvenstva da je njegova ekipa pružila znatno bolju igru nego u prvom meču protiv Grčke.

EPA/MARTIN DIVISEK
EPA/MARTIN DIVISEK

Povezane vesti

Ženska košarkaša reprezentacija Srbije pretrpela je večeras drugi poraz na Evropskom prvenstvu u Češkoj, pošto je u drugom kolu Grupe C poražena od Francuske 73:57 (19:15, 15:18, 9:19, 21:14).

"Današnje izdanje je mnogo bolje nego juče, ali je protivnik bio mnogo jači od Grčke. Ohrabruje povratak Sonje Petrović, koju nisam planirao da držim ovoliko u igri, ali pošto smo 30 i nešto minuta imali priključak, igrala je više nego što treba. Dala je veliki doprinos našoj boljoj igri",
rekao je Karadžić novinarima posle utakmice u Pragu.

"Ono što me mnogo brine jeste povreda Ane Dabović, koja je neizvesna za Sloveniju. Sada sve zavisi od našeg lekarskog tima. Imamo dan i po do utakmice sa Slovenijom, ali ja se nadam da će njena povreda lista biti u redu", rekao je Karadžić.

Srbiji je za plasman u šesnaestinu finala Evropskog prvenstva u Češkoj potrebna pobeda u ponedeljak protiv Slovenije od najmanje sedam poena.

"Slovenija jako dobra igra. Juče su na jednu loptu izgubili od Francuske i tu su se potrošile, ali su danas iščupale trijumf protiv Grčke. One su jako dugo u jednom sastavu kod istog trenera koji je bio i s njima u Celju.

Igraju atipično s dva pleja, agresivne su, poletne. Naša igra od danas ohrabruje, bili smo energičniji i ako tako bude protiv Slovenije, možemo do pobede od sedam poena"
, rekao je Karadžić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 18.06.2017
00:43

Онда нисмо гледали исту утакмицу, додуше ја и нисам гледао меч са Грчком - једино ако је он био општа катастрофа!