Etore Mesina i njegov recept za pobedu nad Zvezdom

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 28.10.2021.
12:33
Izvor: Sportske.net

Utakmica se igra večeras od 20.30 sati.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Trener košarkaša Armanija iz Milana Etore Mesina veruje da njegova ekipa ima snage slavi protiv Crvene zvezde i iskupi se za poraz protiv Bajern Minhena u prošlom kolu.

Tradicija nikako ne ide naruku ekipi Armanija protiv Crvene zvezde od koje su gubili u šest od sedam duela. Ipak, forma, iskustvo i kvalitet su na strani italijanskog sastava predvođenog Etoreom Mesinom.

Svestan je strateg Armanija da je Zvezda veoma čvrst tim i da donosi igru na ivici faula, stoga smatra da je ključ pobede u predstojećem duelu - napad.

"Želimo da se vratimo nakon poraza tako što ćemo odigrati dobar meč. Verujem da će se naša odbrana vratiti na naophodan nivo kako bi odgovoriala zahtevima ove utakmice. Znamo da nam predstoji fizčki spreman tim, koji se dobro brani i protiv kojeg ćemo u napadu morati da budemo precizni u kretanju lopte i distanci", naveo je Mesina.

U poslednjem meču dva tima odigranom u Beogradu, Armani je slavio sa 72:93, dok nikada svoj "Mediolanum Forum" nisu uspeli da sačuvaju protiv ovog rivala.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke