Euforija raste, Zvezda na pragu velikog pojačanja!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 23.05.2019.
20:33
Izvor: Sportske.net

Navijači će biti oduševljeni.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Kako "Eurohoops" prenosi, povratak Ognjena Kuzmića u redove Crvene zvezde je sve izvesniji.

Prema njihovim saznanjima, srpski reprezentativac će se ovog leta rastati sa madridskim Realom, a sa "crveno-belima" već pregovara oko saradnje.

Ništa još uvek nije gotovo, ali se očekuje da Kuzmić sa Zvezdom potpiše ugovor na godinu dana, sa opcijom da saradnju produži na još jednu godinu (1+1).

Ipak, prioritet za srpskog košarkaša u ovom trenutku je da završi sezonu sa Realom u ACB ligi, a onda se očekuje i realizacija saradnje sa "crveno-belima".

Kuzmić je dres osvajača ABA lige nosio u sezoni 2016/17, kada je sa Zvezdom osvojio ABA ligu, Superligu Srbije i Kup Radivoja Koraća, dok je u Evroligi prosečno beležio 9,4 poena i sedam skokova po nastupu.

Ognjen Kuzmic

Dobre partije preporučile su ga gigantu iz španske prestonice, ali nije imao sreće, kako je na samom startu karijere u Madridu doživeo tešku povredu.

Ipak, bio je deo tima koji je prošle sezone osvojio Evroligu i špansko prvenstvo, a od titula može da se pohvali i NBA prstenom iz 2015. godine, kada je bio deo Golden Stejt Voriorsa.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
aleksbn
Friday, 24.05.2019
07:21

Kuzmic je imao dve teske povrede, nije to onaj igrac od ranije.

avatar
DRUG OSTOJA
Thursday, 23.05.2019
23:22

Nimalo se ne radujem, to znači da Odžo odlazi, a više bi voleo da Odžo i Ristić budu centri. Iako Kuzma ima znanje, ali posle povrede se skoro niko ne vrati na nekadašnji nivo.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Friday, 24.05.2019
18:18

Naravno da ne znaci. Kuzmic i on ce deliti minute, Ristic ce krpiti i to je to.

avatar
kizito
Thursday, 23.05.2019
21:15

Kakav naslov,ja mislio da dolazi Lebron licno.Plasim se da je povreda ostavila traga na Kuzmi, ako se pravi ozbiljan tim,on je opcija za drugog centra.Nije valjda da neko pomislja da moze da ponovi onu sezonu,nema Jovica,koji je od Cirbesa i Kuzmica napravio duplo bolje centre nego sto jesu.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Thursday, 23.05.2019
20:46

Samo da ne bude kao povratak Cirbesa... Inace, Pefi Markovic se pominje kao prvi plej, uz povratak Djenke.