Evrokup objavio prvu i drugu najbolju petorku, Panter: ''LOL''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 08.05.2022.
16:22
Izvor: Sportske.net

Izabrana i prva i najbolja druga petorka Evrokupa. Među izabranima i košarkaš Partizana.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

U sredu nas očekuje finale Evrokupa, u kom će se za titulu i plasman u Evroligu boriti Virtus iz Bolonje i turski Bursaspor, a na AdmiralBet-u imate veliki izbor igara kada je ova utakmica u pitanju. Ako verujete u pobedu zahuktalog Alimpijevićevog tima, kvota je izvanredna - 3.20.

U susret finalu, Evrokup je ovih dana izabrao i najboljeg trenera - Dušana Alimpijevića iz Bursaspora, ali i prvu i drugu najbolju petorku ovog takmičenja u tekućoj sezoni.

Prva petorka je juče objavljena, bez košarkaša Partizana u njoj, a čine je: Teodoisić i Žaite iz Virtusa, Nidam iz Bursaspora, Blosomgejm iz Ulma i Vil Kamings iz Metropolitansa.

Nedugo zatim se na Tvitreru oglasio bek Partizana Kevin Panter koji je samo napisao ''LOL'', što su mnogi protumačili kao njegovo neslaganje sa izborom Evrokupa.

Dan kasnije, objavljen je izbor i druge petorke, a u njoj je i Kevin Panter. Uz njega, tu su i Jaka Blažič iz Cedevita Olimpije, Bojan Dubljević iz Valensije, Kaleb Homsli iz Hamburga i Semadž Kriston iz Ulma.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke