Evroliga o Zvezdi - Bobi, Markus, mlade snage i ''Delije''!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 29.12.2014.
20:20
Izvor: Sportske.net

Evroliga na svom zvaničnom YouTube kanalu predstavila učesnike Top 16 faze takmičenja, među njima, naravno, i Crvenu zvezdu Telekom.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Posle sjajnih partija beogradskih crveno-belih tokom takmičenja u Grupi D i zauzimanja drugog mesta, iza Olimpijakosa, o jedinom preostalom srpskom predstavniku u Evropi ove sezone sada se mnogo više zna.

Naravno, u prvom planu je gorostasni centar Boban Marjanović, MVP prve faze Evrolige, kao i sjajni plejmejker Markus Vilijams, koji je sve oduševio maestralnim asistencijama.

Njih dvojica su posebno izdvojeni i u pomenutom video klipu Evrolige, uoči starta Top 16 faze takmičenja, a kao dodatna Zvezdina snaga, izdvajaju se i mlađe snage.

''Mladi Luka Mitrović, Jaka Blažič i Nikola Kalinić donose energiju koju bi svaki tim poželeo, i to na obe strane terena, pa je Zvezda najbolja u skoku i ima jednu od najčvršćih odbrana u Evroligi'', ističu iz Evrolige.

I na kraju, naravno, ne mogu se zaobići i sjajni Zvezdini navijači i atmosfera koju oni prave.

''Možemo samo da zamislimo kakav će to košarkaški praznik biti kada drugog januara u Beograd dođe moćni Real Madrid'', navodi se.

Naravno, svi jedva čekamo taj spektakl u ''Kombank Areni''.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke