Evroliga odlučila, Zvezdi ''Devotion'' trofej!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 08.07.2021.
19:16
Izvor: Sportske.net

I to već treći u Zvezdinoj kolekciji.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

U susret novoj sezoni elitnog evropskog takmičenja, Evroliga tradicionalno dodeljuje i nagrade klubovima za najbolji marketing i poslovnu strategiju u prethodnih godinu dana.

U konkurenciji su bili ne samo evroligaški, nego i klubovi iz Evrokupa, a Crvena zvezda je ponovo bila među najboljima. Ovoga puta osvojila je treće mesto, iza Bajerna i Efesa, što je crveno-belima već treće priznanje ove vrste iz Evrolige. Podsetimo, Zvezda je i prošli put nagrađena, i to srebrnim priznanjem.

''Crvena zvezda, koja je osvojila Srebrni trofej prošle godine, osvojila je bronzu 2021. godine zbog različitih načina na koji je ostala u kontaktu sa svojim navijačima u sezoni koja je pogođena globalnom pandemijom. Klub je ostvario postavljeni cilj, da tretira navijače kao porodicu i ugradio je imena navijača u klupski logo. Crvena zvezda je pridodala svoj poseban audio-vizuelni performans u prenos zvaničnog broudkastera, postavila 1000 Led ekrana na domaćem terenu koji su prikazivali 1000 navijača, u potpunosti brendirala dvoranu po potrebama svojih sponzora, kreirala paket Viber stikera i predstavila novi zvanični podkast KK Crvena zvezda'', navodi se u obrazloženju Evrolige.

U ime kluba oglasio se direktor marketinga Crvene zvezde Janko Stanković.

''Velika je čast i privilegija naći se u ovako odabranom društvu. U konkurenciji 17 ekipa iz Evrolige i 24 klubova iz Evrokupa, Crvena zvezda je proglašena za klub koji je imao treću najbolju marketing i poslovnu strategiju u sezoni 2020/2021. Već je više puta istaknuto od strane svih timova u Evropi da je ovo bila izvesno najteža sezona u modernoj istoriji.

Suočili smo se sa problemima koje nismo mogli ni da zamislimo, ali smo verovali u rad svih struktura kluba, kontinuitet i čvrste temelje sistema koje smo postavili.

Kreativnost našeg tima je uvek bila naš najveći adut, nismo zakazali ni ove godine u posebnim uslovima. Veoma mi je drago ako smo tešku svakodnevnicu bar malo ulepšali našim navijačima koji su nam mnogo nedostajali i drago mi je da smo na triplu krunu osvojenu na terenu pridodali još jedan trofej'', istakao Stanković.

*


*



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke