Evropa na nogama - Vraća se Tajler Dorsi, nova prilika za Partizan!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 26.12.2022.
20:06
Izvor: Sportske.net

Danas je završio sa Dalasom, šta sad sledi?

2021 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2021 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

O Tajleru Dorsiju se dugo već spekuliše u košarkaškim okvirima na temu gde bi mogao da nastavi karijeru, s obzirom da u Dalasu nije uspeo da se nametne.

Bilo je izvesno da će se njegova priča sa Maveriksima brzo završiti, pogotovo kada su ga prosledili u svoj razvijni tim Teksas Ledžends, a večeras je to i potvrđeno.

Naime, u Dalasu su danas odlučili da se raziđu sa Dorsijem i da umesto njega potpišu dvosmerni ugovor sa koledž igračem Ej Džej Losonom.

Ono što ovdašnju košarkašku javnost sada najviše zanima jeste pitanje gde će Dorsi nastaviti karijeru.

Jasno je da bi povratak u Evroligu bio logičan izbor, s obzirom da je pre ovog najnovijeg odlaska u NBA ligu nastupao za Makabi i Olimpijakos.

Nedavno se spekulisalo da je Partizan zainteresovan za usluge 26-godišnjeg šutera, iz kluba su kasnije to demantovali uz poruku da trenutno ne pregovaraju ni sa jednim igračem, ali bez obzira na to, sada se Partizanu ukazuje prilika da eventualno odgovori Zvezdi na dolazak Kampaca.

Naravno, to neće biti nimalo lako, čak i ako u Partizanu budu rešeni da se upuste u trku za Dorsija, jer će za njegove usluge sigurno biti zainteresovan veliki broj evroligaških klubova. Od Olimpijakosa, pa nadalje...

-


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke