Fener dočekao Željka kako dolikuje, oduševio ga klupski muzej!

Autor: Darko Mitrović
sreda 21.12.2022.
22:05
Izvor: Sportske.net

Susret starih prijatelja.

Darko Mitrovic/Sportske.net
Darko Mitrovic/Sportske.net

Povezane vesti

Kako se i najavljivalo iz Istanbula, Fenerbahče je večeras priredio lep doček za delegaciju Partizana, a posebno za Željka Obradovića, čoveka koji je tokom sedam godina rada u Fenerbahčeu doneo mnogo radosti njegovim navijačima.

To se posebno odnosi na toliko željenu titulu prvaka Evrope koju je Fener osvojio pod Obradovićevim vođstvom pre pet i po godina. Najtrofejniji evropski trener je napustio Fenerbahče 2020. godine, a prošlog leta se vratio u svoj Partizan.

U četvrtak od 18.45h moraće da se sa crno-belima suprotstavi Fenerbahčeu, a veče pre utakmice Obradović je posetio klupski muzej istanbulskog velikana zajedno sa košarkašem Džejmsom Nanelijem, kao i članovima stručnog štaba Vladom Androićem, Hoseom Marijom Ibanezom i Predragom Zimonjićem, sa kojima je radio i u Fenerbahčeu.

U ime domaćina, Obradovića i njegove saradnike su pozdravili član uprave Sertač Komsuoglu, generalni direktor kluba Mauricio Gerardini, kapiten Melih Mahmutoglu i trener Fenertbahčea Dimitris Itudis, koji je i Obradovićev kum.

''Sjajan je osećaj biti ovde. Zajedno smo sa starim prijateljima. Neverovatno lep muzej. Bravo za sve koji su deo projekta. Lepa stvar je urađena. Nikad nisam video ovakav muzej u znaku košarke. Veličanstven je i prikazuje istoriju Fenerbahčea'', izjavio je Obradović za klupsku televizuju.

-


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke