Fener izbegao blamažu, Željku nije lako da objasni...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 01.03.2020.
21:14
Izvor: Sportske.net

Fenerbahče nastavlja po sistemu toplo-hladno.

EPA-EFE/Adrian Ruiz De Hierro
EPA-EFE/Adrian Ruiz De Hierro

Povezane vesti

U nedelji na izmaku, Fenerbahče je najpre doživeo bolan poraz od Galatasaraja u turskoj Superligi sa 80:75, iako je vodio sa 75:67, potom je popavio utisak u Evroligi, pobedom nad Valensijom u gostima, a već večeras još jedna loša partija na domaćoj sceni.

U duelu sa ekipom Afjon Beledijea koja se u tutskoj bori za opstanak, tim Željka Obradovića je tek preokretom u poslednjoj četvrtini uspeo da dođe do ''tesne'' pobede, rezultatom 64:62.

Viijams sa 15 i Naneli sa 14 špena bili su najefikasniji u pobedničkoj ekipi, a trener Željko Obradović je pokušao umorom da objasni ovakve oscilacije.

''Opet smo imali lošu utakmicu. Nismo bili dovoljno koncentrisani, a jedino je dobro što su moji igrači bili borbeni do poslednjih trenutaka, tako smo uspeli da pobedimo. Na teren idemo svaka dva dana, povremeno putujemo i mogu da razumem poteškoće zbog toga, ali to je naša stvarnost, isto nas čeka i sledeće nedelje.

Pokušavam da pomognem svojim igračima, sutra će odmarati, moraju da paze na sebe. Još jednom, borili su se danas do poslednjeg trenutka, ali nije lako objasniti dve razičite predstave u roku od 48 sati'', istakao je Obradović.
-
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke