Fener se raspucao pred duel sa Zvezdom!

Autor: Darko Mitrović
subota 11.11.2023.
21:15
Izvor: Sportske.net

''Plus 26'' za Itudisov tim.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Posle dramatične borbe sa Partizanom u Evroligi i minimalnog poraza (85:84) u ''Štark areni'', ekipa Fenerbahčea je večeras odigrala i utakmicu sedmog kola turske Superlige.

Ekipa trenera Dimitrisa Itudisa je na svom terenu dočekala Merkezefendi, čije boje brani i srpski centar Marko Pecarski, a rezultatske neizvesnosti bilo je samo tokom prvog poluvremena.

Fenerbahče je ovaj meč dobio sa ubedljivih 90:64, što mu je šesta pobeda u sedam kola, a Merkezefendi je pretrpeo šesti poraz.

Gosti su uspešno odolevali u prvom poluvremenu, kada su rezultatski bili ravnopravni, ali je Fener u nastavku ''dodao gas'' i drugo poluvreme je dobio sa 57:31.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Džonatan Motli sa 16 poena, a pratili su ga Skoti Vilbekin sa 15 i Jam Madar sa 14 poena, uz čak osam skokova i pet asistencija. Takođe, 14 poena upisao je i Hazer, a Biberović se zaustavio na 11 poena.

Mejson je sa 19 poena predvodio goste, a Marko Pecarski je meč završio sa dva poena i sedam skokova.

Podsetimo, Fenerbahčeu sada sledi još jedno gostovanje u Beogradu, ovoga puta protiv Crvene zvezde u osmom kolu Evrolige. Taj meč se igra u utorak u ''Štark areni''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke