Ferel progovorio o Partizanu

Autor: Lazar Nikolić
petak 15.12.2023.
21:15
Izvor: Sportske.net

Pred duel sa crno-belima.

Buducnost VOLI/Filip Roganovic
Buducnost VOLI/Filip Roganovic

Povezane vesti

Bio je blizu američki košarkaš Jogi Ferel da pojača Partizan, ali je na kraju izabrao Podgoricu i vratio se u AdmiralBet ABA ligu kao košarkaš Budućnosti.

Upravo će plejmejker biti glavni adut crnogorskog šampiona u meču 12. kola AdmiralBet ABA lige u kojem Budućnost gostuje Partizanu u "Štark areni" naredne subote od 21 sat.

"Uvek je uživanje igrati derbi utakmicu protiv Partizana u Beogradu, znamo da će domaćin imati veliku podršku navijača. Ova utakmica će biti veliki test za našu ekipu, da testiramo sposobnost da se vratimo nakon poraza. Verujem da će biti dobra utakmica, moramo što duže rezultatski biti u utakmici kako bi imali šansu da iskoristimo šansu i dođemo do pobede na gostovanju", rekao je Ferel.

Ferel smatra da je samopuzdanje najvažnije kako bi se eventualno iznenadio evroligaš.

"Mislim da ključ dobre partije i eventualne pobede je samopouzdanje, da izađemo na teren kao da nemamo ništa da izgubimo u toj atmosferi. Najvažnije je da odigramo kao tim, da učinimo jedni druge boljim, da lopta kruži i ukoliko se držimo toga možemo doći do pobede“, zaključio je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke