Filipovski čeka kraj sezone, a do tada...

Autor: Darko Mitrović
subota 16.01.2021.
20:55
Izvor: Sportske.net

Ne odustaje od svog koncepta?

© Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Od dolaska na klupu Partizana umesto Vlada Šćepanovića, trener crno-belih Sašo Filipovski često je isticao neophodnost napornog rada na treninzima, uz nadu da će to da donese željeni rezultat kada to bude najvažnije.

Izuzev kratkih bljesaka, Partizan ne uspeva da u kontinuitetu pokaže i potvrdi kvalitet tog rada, pa posle 15 kola u ABA ligi ima čak osam poraza. Najnoviji je pretrpeo večeras u Podgorici od ekipe Budućnosti (80:72).

Posle meča, trener crno-belih Sašo Filipovski nije želeo da se previše bavi ''matematikom'' i sve manjim šansama njegovog tima da se plasira u plej-of.

''Matematika je matematika, a život je život. Idemo iz meča u meč, to je naša koncentracija. Na kraju sezone će se podvući crta šta smo uradili, a do tada iz treninga u trening, iz utakmice u utakmicu.

Danas je Ivanović bio razigran i pogađao je sve, raspoložen je bio i Dela Vale. Mi smo u napadu imali dobre procente za tri, ali promašili smo dosta šuteva ispod koša. Čestitke Budućnosti, mi se okrećemo narednim mečevima”, izjavio je Filipovski.

Ekipu Partizana sada očekuje još jedno teško gostovanje, ovoga puta u Evrokupu protiv francuskog Metropolitansa (utorak od 20:45h).


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke