Filipovski: ''Malo ćemo da plačemo dva dana, a onda...''

Autor: Darko Mitrović
subota 13.02.2021.
23:30
Izvor: Sportske.net

Trener Partizana ne odustaje od svoje filozofije, hoće li se taj rad konačno negde isplatiti?

BETAPHOTO/Kosarkaski savez Srbije/Marko Metlas/DS
BETAPHOTO/Kosarkaski savez Srbije/Marko Metlas/DS

Povezane vesti

Posle poraza u dramatičnoj završnici protiv Crvene zvezde (78:79), trener Partizana Sašo Filipovski je na konferenciji za medije izneo svoje utiske o eliminaciji njegovog tima u polufinalu Kupa Radivoja KOraća.

''Žao mi je zbog igrača koji su dobro igrali. Nismo uspeli da završimo utakmicu. Poraz boli, ali život mora da ide dalje, malo ćemo plakati dva dana, a onda da prionemo na rad i da iskoristimo ovu pauzu za napredak ekipe. Imaćemo dva reprezentativca, ostali će da rade'', istakao je Filipovski.

Partizan je u najvećem delu meča imao rezultatsku prednost, ali ju je u finišu ispustio. Imao je i poslednji napad da nadoknadi propušteno, ali je on traljavo izveden.

''Pravili smo neke greške u samoj završnici, ali ih je bilo i tokom cele utakmice. Lojda nismo uspeli da zaustavimo, previše je bio dobar, a najveća razlika je bila u slobodnim bacanjima'', objasnio je Filipovski.

Šta dalje? U ABA ligi su izgubljene šanse za plej-of, u Evrokupu postoji šansa za četvrtfinale...

''Idemo korak po korak, u Evrokupu imamo šanse da idemo napred, ali sada je najvažnije da odmorimo posle Kupa i počnemo da radimo na našoj igri i napredujemo'', zaključio je Filipovski.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke