Finale je šlag na torti, Micić igra poslednji meč u Evroligi? Ovo je njegov odgovor!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 30.05.2021.
11:23
Izvor: Sportske.net

Večeras je veliko finale Evrolige.

Povezane vesti

Vasilije Micić je govorio za portal "Jurohups" pred veliko finale protiv Barselone. 

"Veoma sam srećan što se to meni dogodilo. Nisam mislio da ovo može da mi se desi, ne zato što mislim da ne zaslužujem. Potpuno sam bio fokusiran na druge stvari, a ovo je nešto što nema pritiska na mene. Ovo je dobra stvar, radite za to. Ne osećam pritisak zbog toga, pristupam mečevima kao i uvek do sada", rekao je Vasilije Micić. 

Anadolu Efes igra večeras u finalu protiv Barselone, a Vasilije Micić je najveća uzdanica svog tima. 

"Mislim da večerašnja utakmica neće biti baš lepa, a teško je i predvideti bilo šta. Za ovo se ne pripremate. To je i moj pristup, samo izađete i igrate", rekao je Micić, a potom nastavio:

"Barselona je tim koji se dosta priprema za utakmice. Ako utakmice krene po našoj volji, uzećemo stvar u našu kontrolu. Ukoliko ne, moramo ostati fokusirani 40 minuta", rekao je Micić. 

Gde karijeru nastavlja Vasa i da li mu je ovo poslednja utakmica u dresu Efesa?

"Reći ću samo da nemam zvaničnih ponuda. Nema iz NBA lige, nema od drugih timova iz Evrope, nema iz Efesa. Postoje sigurno neki pregovori koji se vode, ne iza mojih leđa, nego iza mojih očiju. Stvarno ne mogu da razmišljam o tome", rekao je on.

Zanimljivo i da Vasa ima košarkaške informacije u malom prstu. 

"Zvali su me 'Basketpedija'. Gledao sam košarku dosta, ali poslednjih pet godina uopšte ne gledam košarku. Sada više uživam u drugim stvarima. Sećam se finala Makabija i Panatinaikosa, Dijamantidis je bio MVP fajnal fora 2011. godine. Takođe, sećam se 2010. godine kada je Partizan igrao F4. Mnogo finala koje je Teo izgubio, a bio sam na kraju presrećan kada je osvojio. Zaista mislim da je ovo posebno", rekao je Micić. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke