Durent i Buker prejaki za "ranjene" Kliperse, Finiks vodi 3:1!

Autor: Mladen Heleta
subota 22.04.2023.
23:50
Izvor: Sportske.net

Uzbudljiv meč u Los Anđelesu.

EPA-EFE/ALLISON DINNER
EPA-EFE/ALLISON DINNER

Povezane vesti

Košarkaši Finiksa pobedili su LA Kliperse u gostima rezultatom 112:100, poveli su sa 3:1 u seriji i u petoj utakmici će na domaćem terenu imati prvu meč loptu za plasman u polufinale Zapadne konferencije NBA plej-ofa.

Veoma zanimljiv meč odigran je večeras u Los Anđelesu, Klipersi su kao i u trećoj utakmici igrali bez prve zvezde Kavaja Lenarda, od početka serije ne mogu da računaju ni na drugu zvezdu Pola Džordža, ali su ponovo pokazali "zube" i skoro do kraja mučili favorizovane Sanse.

Rasel Vestbruk je vukao domaći tim, ali u ključnim momentima presudio je "suvi" kvalitet Finiksa. Kevin Durent i Devin Buker radili su ono što se od njih i očekuje, u finišu im se priključio i Kris Pol i to je bilo dovoljno da se ipak bez drame reše ovakvi Klipersi.

Kevin Durent je ubacio 31 poen za pobednički tim, a imao je i 11 skokova i šest asistencija. Devin Buker je dodao 30 poena, devet skokova i sedam asistencija. Kris Pol je imao 19 poena i devet asistencija.

Kod Klipersa je blistao Vestbruk sa 37 poena, ali je ostao bez adekvatne podrške, pa se ova ekipa sada nalazi pred eliminacijom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke