FMP pokušao da pomeri utakmicu sa Cedevita Olimpijom, ali razumevanja nije bilo

Autor: Nemanja Janošev
petak 05.05.2023.
20:47
Izvor: Sportske.net

Srpski tim je dao sve od sebe da se meč pomeri.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022
Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

Povezane vesti

Košarkaši FMP dočekaće u subotu od 20 časova ekipu Cedevita Olimpije u drugom meču plej-of serije AdmiralBe ABA lige. To će biti drugi od tri dana žalosti koje je propisla Vlada Republike Srbije.

Kako se navodi na zvaničnom sajtu, želja FMP-a bila je da se utakmica pomeri za ponedeljak, ali nažalost klub nije naišao na razumevanje od strane rivala i regionalnog takmičenja.

"U situaciji kakva je u zemlji, sigurno da nije lako razmišljati samo o košarci, ali potrudićemo se da budemo maksimalno fokusirani na samu utakmicu. Cedevita je svoj kvalitet pokazala u prvom meču sa nama. Verujem da su moji momci sposobni da odigraju bolju utakmicu nego u Ljubljani, da ispravimo greške koje smo tamo pravili i da vidimo za šta će nam to biti dovoljno u subotu", rekao je Nenad Stefanović.

Čarls Džekins je istakao da je ekipa spreman da odgovori zadacima.

“Veoma važna utakmica za nas protiv zaista sjajne ekipe. Stručni štab je uradio sjajan posao i ukazao nam na greške koje smo pravili. Napravili smo plan igre i ostaje nam da ga primenimo primenimo na terenu”, naveo je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke