FOTO UBOD IZA SCENE - Kaboklo i Tavares imali su šta da kažu jedan drugom

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 21.12.2023.
23:18
Izvor: Sportske.net

Zanimljiva scena posle meča.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Real je večeras u derbiju 16. kola Evrolige ubedljivo savladao Partizan sa 91:75, ali iako se očekivalo više od crno-belih, moglo bi se reći da je ovo poraz koji ne boli, za razliku od ona tri tokom plej-of serije protib istog rivala kraem prošle sezone.

Navijači Partizana veruju da one prave borbe sa Madriđanima ponovo slede na proleće, pa i nisu previše zabrinuti, baš kao ni centar Partizana Bruno Kaboklo, koji je posle meča u odličnom raspoloženju prijateljski proćaskao sa svojim najvećim rivalom na terenu, centrom Reala Valterom Tavaresom.

Naš reporter je uspeo da zabeleži taj trenutak u ''Vizink centru'', a šta je Kaboklo rekao novinarima posle meča?

"Real Madrid igra dosta dobro u ovom trenutku. Mislim da nam je nedostajalo nekoliko stvari koje su se osetile na terenu, možda energija i koncentracija, ali okrećemo se sledećoj utakmici i nadamo se boljoj igri. Uradili smo dobar posao do sada. Sezona je prilično duga...

Na početku utakmice igrali smo pik'n'pop sa 'peticom', a sa takvom postavkom nismo imali nikakvu agresivnost na obruču. Prvi put smo igrali ovako, moramo da vidimo šta je bilo pogrešno i šta možemo da učinimo. 

To je košarka. Nekada pobedite sa 20 poena razlike, nekada izgubite. Moramo samo da idemo dalje, čiste glave u narednu utakmicu i da zadržimo koncentraciju'', naglasio je Kaboklo.

Sportske.net/Aleksandar Obrenović

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke