Fotografija za osmeh "Delija" - Oglasio se Miško Ražnatović!

Autor: Lazar Nikolić
četvrtak 07.07.2022.
19:29
Izvor: Sportske.net

Menadžer u svom stilu.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Danas je Crvena zvezda ozvaničila povratak, svog deteta, Nemanje Nedovića na Mali Kalemegdan. Ugovor je potpisan na tri godine.

Reprezentativni bek se posle deset godina vratio u šampiona AdmiralBet ABA lige i potpisao trogodišnji ugovor sa "crveno-belima". Klub se zahvalio Nedoviću na velikoj želji i konkretnim potezima koje je 31-godišnjak učinio kako bi otišao iz Panatinaikosa i vratio se u Beograd.

Dolazak Nedovića nije mogao da prođe bez njegovog menadžera Miška Ražnatovića, koji je u svom stilu prokomentarisao povratak miljenika "Delija".

"Nakon dve prelepe godine u Atini, Nemanja Nedović se vraća u Beograd u dres crveno-belih", objavio je Ražnatović na svom Instagramu uz fotografiju sa Nedovićevog potpisivanja ugovora.


Nedović je igrao za Crvenu zvezdu od 2009. do 2012. godine, nakon toga je otišao u litvanski Lijetuvas ritas, a zatim imao epizodu u NBA ligi u kojoj je nastupao za Golden Stejt Voriorse. Vratio se u Evropu, igrao u Španiji, Italiji i Grčkoj, da bi se nakon pune decenije vratio u Srbiju i ponovo obukao Zvezdin dres.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke