FSS na mukama, Savo pred potpisom?!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 17.01.2021.
19:17
Izvor: Sportske.net, 24sedam.rs

Novi momenti! Otpada jedan, po jedan kandidat za selektora.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Još jedna nedelja prođe, a reprezentacija Srbije i dalje nema selektora.

Očekivalo se da će izbor pasti na jednog od tri kandidata koji su izbili u prvi plan - Dragana Stojkovića Piksija, Sava Miloševića i Vladana Milojevića, ali se to još uvek nije dogodilo i kako dani prolaze, utisak je da su sve manje šanse da bilo ko od njih trojice preuzme selektorsku funkciju.

Pre par nedelja, potpredsednik FSS Marko Pantelić je kao prvog favorita izdvojio Stojkovića, ali izgleda da ni sa njim do sada nije došlo do napretka u pregovorima, pogotovo što Stojković još uvek ima važeći ugovor sa kineskim Gvangžuom R&F.

Vladan Milojević će, posle jučerašnjeg remija Al Ahlija u derbiju sa Al Hilalom najverovatnije zadržati svoju poziciju u saudijskom klubu, a sve dalje od selektorske klupe je i Savo Milošević.

Prema nezvaničnim saznanjima koje je tokom popodneva preneo portal ''24sedam'', bivši trener Partizana je dobio ponudu od neimenovanog kluba iz Ujedinjenih Arapskih Emirata! Isti izvor navodi da mu je ugovor ''već u rukama i da do realizacije ostaje samo potpis dve strane''. Saradnja bi, prema istim saznanjima, trebalo da započne od juna, a s obzirom na platežne mogućnosti klubova iz Emirata, za očekivati je da je ponuda veoma primamljiva.

Videćemo još kako će biti završeni pregovori čelnika FSS sa Draganom Stojkovićem, ali sve su veći izgledi da će u Savezu morati da traže nekog četvrtog kandidata za novog selektora, samo dva meseca pre starta kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke