Gagi Milosavljević u reprezentativnoj formi, a još uvek čeka pravu ponudu!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 04.12.2022.
13:15
Izvor: Sportske.net

Kako sezona odmiče, iskusni košarkaš pruža sve bolje partije u Megi.

AdmiralBet ABA liga/Mega MIS/Emilija Jovanovic
AdmiralBet ABA liga/Mega MIS/Emilija Jovanovic

Povezane vesti

Ekipa Mege sinoć je savladala Borac sa 86:74 na svom terenu, a jedan od najzaslužnijih za ovakav ishod je naš bivši reprezentativac Dragan Milosavljević.

On je protiv Čačana na terenu proveo 28 minuta, upisao 20 poena (4/6 za tri, 2/6 za dva), uz čak 11 skokova i 4 asistencije, što mu je donelo indeks korisnosti 29. Sličnu partiju je prikazao nedavno i protiv Mornara, kada je imao 20 poena, 6 skokova i sedam asistencija, za indeks 30, pa deluje da se popularni Gagi vraća u nekadašnju, reprezentativnu formu. Ne treba posebno ni isticati koliko njegovo iskustvo i kvalitet znače mladoj ekipi Mege, ali je pitanje koliko će se on tu još zadržati.

Podsetimo, Milosavljević je krajem oktobra posle meča sa Partizanom rekao da je u Megi na ''otvorenom ugovoru'' i da će tu ostati ''dok ne nađe nešto drugo''.

Nema sumnje da je ovim najnovijim partijama uspeo ponovo da skrene pažnju drugih klubova na sebe, pa ne bi trebalo da iznenadi ako uskoro pronađe novi angažman.

Verovatno u inostranstvu, s obzirom da njegov bivši klub Partizan za sada ne pokazuje želju da vrati svog bivšeg kapitena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke