Gagić priznao: ''FMP je stvarno dobar tim, svaka im čast''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 07.05.2018.
23:56
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Centar Partizana pohvalio rivala posle poraza crno-belih u Železniku.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Uz Najdžela Vilijams-Gosa, Đorđe Gagić je u drugom poluvremenu bio najzaslužniji što je Partizan uspeo da se vrati posle ''minus 23'', ali na kraju to nije bilo dovoljno da se izbegne poraz.

FMP je slavio sa 87-82, a posle meča Gagić je naglasio da crno-beli treba da izvuku pouke iz ovog duela, uz pohvale na adresu rivala koji je večerašnjom pobedom preuzeo prvo mesto u Grupi B Superlge.

"Nismo na početku bili kao tim, to je bilo glavni problem. Kada smo počeli da igramo kao tim, kad smo bili ono što jesmo, imali smo šansu da dobijemo utakmicu. Idemo dalje, glavu gore.

Moramo da izvučemo pouke iz ove utakmice, samo hrabro, treniramo, spremamo se za naredni meč. ne vidim nikakvu katastrofu, loša stvar je što smo izgubili utakmicu, a dobra stvar je što smo se na kraju skupili i bili ono što zaista jesmo. To treba da ostanemo do kraja.

FMP ima ozbiljan tim, mlade i talentovane igrače i ne treba nikoga da potcenimo. U košarci ne pobeđuje uvek bolji, već onaj ko je više želeo u nekim momentima. Oni stvarno imaju dobar tim. Bore se momci, svaka im čast. Ovom prilikom im čestitam na pobedi. Ali, zaboravljamo ovu utakmicu, kao poraz. Izvlačimo iz nje pouke i idemo dalje"
, istakao je Gagić, a prenosi Partizanov klupski sajt.

U sledećem kolu, 10. maja, Partizan dočekuje ekipu Dinamika.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke