Gde je Džejlen Adams? Jovanović govorio i o njemu, i o Iliću...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 31.10.2022.
22:04
Izvor: Sportske.net

Oporavio se, ali...

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Dolaskom Luke Vildoze, a onda i oporavkom Nemanje Nedovića, Crvena zvezda je, stiče se utisak, rešila probleme koje je imala u bekovskoj liniji tima od početka sezone.

To se pokazalo i večeras u Laktašima, gde je Vildoza briljirao u pobedi crveno-belih rezultatom 76:70, ali uporedo sa njegovim dolaskom u drugi plan je pao Džejlen Adams, takođe jedno od Zvezdinih letnjih pojačanja.

Bilo je spekulacija da bi Adams mogao da napusti Zvezdu, ali onda je trener Vladimir Jovanović otkrio da je on imao virusnu infekciju. Međutim, i to je sada prošlost, ali Adamsa i dalje nema u timu.

''Džejlen Adams je u Beogradu, bio je bolestan, oporavio se, ali nije sa nama ovde'', rekao je Jovanović posle trijumfa nad Igokeom.

Čeka se i povratak Dalibora Ilića u tim posle povrede.

''Dalibor Ilić je bio sa nama tu, počeo je da trenira. Biće u konkurenciji za 12 igrača, danas nije bio, a da li će biti za sledeći meč - videćemo'', otkrio je Jovanović.

Naravno, veoma je zadovoljan zbog nove pobede.

''Jako važna pobeda za nas, znali smo da na ovom terenu poslednjih nekoliko utakmica nismo odigrali dobro i nismo pobedili. Imali smo to na pameti i to nam je bio jedan od motiva, pored naših ambicija koje imamo.

Videlo se u par navrata da smo pre tri dana imali napornu utakmicu u Evroligi, to se osetilo, ali izneli smo na kraju protiv kvalitetnog protivnika meč do kraja, našli način da pobedimo i da zaustavimo njihov šut za tri poena. Međutim, imali smo problema u pik-en-rol odbrani.

U napadu smo imali problema, protivnik je stalno menjao odbranu, od preuzimanja do mečapa, na to nismo odgovorili dobro. Ali oni imaju zaista dobru ekipu, u sistemu su trenera već dugo i znaju šta žele u odbrani i u napadu. Toliko mi je draže što smo ostvarili važnu pobedu za nas'', izjavio je Jovanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke