Gde je nestao Doužer? Velika nula pored jednog od lidera tima!

Autor: Mladen Heleta
sreda 31.01.2024.
21:53
Izvor: Sportske.net

Amerikanac potpuno podbacio u Kneževini.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Košarkaši Partizana doživeli su večeras težak poraz od Monaka u gostima sa 85:70, u 24. kolu Evrolige i na taj način napravili korak unazad u borbi za plasman u doigravanje elitnog takmičenja.

Crno-beli sada imaju skor 12-12, a Monako je na učinku 14-10 i ima bolji međusobni skor od ekipe Željka Obradovića.

Partizan se večeras držao i bio u egalu 30 minuta, ali se raspao u poslednjoj deonici, koju je izgubio sa 20:9, a mora se naglasiti i sjajna odbrana domaće ekipe.

Kod Partizana su večeras odskočili Panter sa 29 i Kaminski sa 17 poena, izostao je onaj pravi doprinos Ledeja (osam poena) i Nanelija (šest poena), ali u oči svima koji prate ovaj tim upada katastrofalno napadačko izdanje možda i najkonstantnijeg pojedinca u sezoni Pi-Džej Doužera.

Amerikanac je na terenu proveo skoro 21 minut i za to vreme nije upisao nijedan poen, a imao je pet skokova i dve asistencije.

Ovaj igrač je u svih 12 pobeda crno-belih ove sezone ugradio veliki doprinos i puno poena, evroligaški prosek mu je 10,3 po meču, a kada njemu ne ide, očigledno je nemoguće pobediti, pogotovo na ovako teškom gostovanju.

Naravno, treba pohvaliti i skauting Saše Obradovića i njegovog stručnog štaba, koji su uspeli da jedan od potentnijih napada u Evropi svedu na 70 poena, a Partizan je u takvim okolnostima osuđen na neuspeh.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke