Gde je Partizan izgubio plus 17 u Istanbulu, šta Žoc kaže?

Autor: Filip Rodic
utorak 09.01.2024.
21:29
Izvor: Sportske.net

Nedopustiv pad.

David Damnjanovic/STARSPORT
David Damnjanovic/STARSPORT

Povezane vesti

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je da je njegova ekipa večeras protiv Fenerbahčea odigrala dva različita poluvremena i da mu je žao što su crno-beli propustili priliku da do kraja odigraju dobru utakmicu.

"Odigrali smo dva različita poluvremena. Prvo poluvreme smo igrali sa ogromnom željom, energijom, sa onim što je neophodno da se odigra vrhunska utakmica u Evroligi. Bili smo pametni, sa jasnim idejama. Sve je bilo apsolutno drugačije u drugom poluvremenu", rekao je Obradović posle utakmice.

Košarkaši Partizana izgubili su večeras u Istanbulu od Fenerbahčea sa 76:91, u utakmici 20. kola Evrolige.

"Žao mi je jer su isti isti igrači, zato što je to pitanje koncentracije i karaktera - da izađeš i da nastaviš da igraš kao što si igrao, da prepoznaš neke stvari, kada imaš problem u napadu da daš sve od sebe igrajući agresivnu odbranu. Dozvolili smo da u trećoj četvrtini napravimo samo tri faula, a pri tom su sva tri faula mislim bila na šutu", naveo je Obradović.

"To su neki problemi koje smo imali, tu smo izgubili utakmicu. Strašno mi je žao jer smo imali lepu priliku da odigramo do kraja dobru utakmicu protiv jednog veoma dobrog tima, ali ispalo je kako je ispalo", dodao je on.

Posle 20 odigranih utakmica, crno-beli imaju po deset pobeda i poraza.

Partizan će u narednom kolu Evrolige, u petak, dočekati Makabi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke