Gde je Tristan? Večeras se oglasio na Instagramu, Španci nedavno pisali da ''sporo napreduje'' kod Obradovića...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 15.05.2023.
23:18
Izvor: Sportske.net

Da li će Partizan pokvariti jednu neverovatnu sezonu?

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Partizan je večeras senzacionalno poražen od SC Derbija u beogradskom ''Pioniru'' sa 84:83, ali taj poraz se sada čini kao najmanji problem posle svega što je trener Željko Obradović otkrio na pres konferenciji.

On je potvrdio da Alen Smailagić ima problema sa kolenom, da je tokom popodneva osećao jak bol i to sada stavlja veliki znak pitanja da li će moći da nastupa za Partizan do kraja plej-ofa.

Ali, ono što je još više šokiralo javnost jeste informacija da trener Partizana ne zna gde je mladi Tristan Vukčević!?

''Tristan Vukčević je u Americi. Gde? Ja nemam pojma. Dobio je dozvolu kluba da ode i to je jedino što ja znam'', rekao je Obradović.

Podsetimo, dan uoči majstorice između Reaa i Partizana u Madridu prošle srede, španski ''As'' je objavio opširan tekst o Vukčeviću, gde se ističe njegova ambicija da ode u NBA ligu, ali se između ostalog i konstatovalo kako Vukčević nije napredovao kod Željka Obradovića kako se to očekivalo kada je iz Reala došao u Partizan.

''Ovaj 20-godišnji krilni igrač, koji je napustio Real Madrid da bi se pridružio Obradoviću, napreduje sporijim tempom nego što se očekivalo, ali nastavlja da sanja da postane veliki igrač u NBA ligi'', piše ''As''.

A dok čekamo zvanično obaveštenje iz kluba gde je tačno otišao Vukčević i kada se vraća, mladi košarkaš se večeras danas dva puta oglasio na svom Instagram storiju, gde je čestitao Matijasu Lesoru i Kevinu Panteru koji su izabrani u prvu, odnosno drugu najbolju petorku Evrolige u ovoj sezoni.

Screenshot/Instagram/vukcevic

Screenshot/Instagram/vukcevic

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke