Gedraitis: "Život je svuda isti, samo treba da uživamo u trenutku"

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 08.10.2024.
19:15
Izvor: Sportske.net

Litvanac govorio pred utakmicu protiv Baskonije.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Rokas Gedraitis je jedan od ključnih košarkaša za ekipu Janisa Sferopulosa i ukoliko bude imao svoj dan, Crvena zvezda će biti bliža pobedi u meču protiv Baskonije koji se igra u sredu. 

"Moramo da imamo kratko pamćenje, da brzo zaboravljamo te poraze i da budemo svesni da to ne sme da se dešava, da je neprihvatljivo. Moramo da gledamo napred i da popravimo te stvari”, rekao je Gedraitis. 

Osvrnuo se još jednom na poraz od Splita. 

"Kao što sam rekao, mislim da smo odigrali lošu utakmicu, pogotovo jer smo izgubili. To je neprihvatljivo, i to je to, ne znam šta više da kažem. Loša utakmica", rekao je Gedraitis. 

Kaže da nema nikakvih problema za njega na startu nove sezone jer vrlo dobro zna šta može očekivati od Janisa Sferopulosa. 

“Promenili smo mnogo igrača, ovo je novi tim, potrebno nam je još vremena, ali kad je o meni reč – isti trener, poznajem njegovu filozofiju, znam šta želi. On je trener koji je orijentisan na odbranu, defanziva mu je primarna. Onda, kada je odbrana dobra, biće lako u napadu. Rekao bih da je defanzivan trener. Za nas starosedeoce je sve manje-više isto, samo moramo sa svima da se uklopimo dobro na terenu”, rekao je on. 

Njegova poruka za nove košarkaše u Crvenoj zvezdi?

"Da uživaju u atmosferi, pogotovo ovde pred našim navijačima, to je prvo. Manje-više, život je svuda isti, samo treba da uživamo u trenutku, da se borimo u svakoj utakmici i da doguramo što je dalje moguće", rekao je Gedraitis. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak