Godina u znaku Dekija, Kari i Grin se opet prisetili srpskog asa...

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 21.10.2024.
12:00
Izvor: Sportske.net

Stefon Kari i Drejmond Grin govorili o Dekiju kako su zbog njega promenili pogled na košarku...

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Iako više nije sa nama, Dejan Milojević i dalje utiče na mnoge. 

Tako i treba, imajući u vidu kakvo je košarkaško znanje posedovao, koliko je bio nadaren za košarku i koliko je voleo ovaj sport, a o tome su ponovo govorili i Stef Kari, kao i Drejmond Grin, dve velike zvezde Golden Stejt Voriorsa.

"Deki nas podseća na to kakav je život. Nema više tajni, imamo samo nekoliko godina da igramo košarku na najvišem nivou", rekao je Stef Kari. 

Slično je rekao i Drejmond Grin. 

"Kada je Deki preminuo prošle sezone, video sam sve te slike svih nas i shvatio: 'Na nijednoj slici te nema jer si se zasitio svega ostalog,' pa, dok svi uživaju u trenucima, ti si u fazonu: ‘Moram ovo da uradim. Moram ono da uradim. Moram da se pripremim. Moram ovo da uradim.’ I zaboraviš da uživaš u tome. Tako da se sve pretvori u svakodnevnu rutinu. Za mene je to bio veliki podsetnik da propuštam zabavni deo svega toga. Sve što radiš je da se pripremiš, a propuštaš zabavni deo. To mi je ove godine prioritet. Uglavnom odlazim na timske večere, ali sada mislim na druženje pre utakmice, kad dođem u arenu, sve ide brzo: bum, bum, bum, utakmica. Kao, ‘Moram da idem.’ Sva zabava se dešava između", rekao je Drejmond Grin. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak