Golden stejt gledao oproštaj Partizana i Mege od Dekija, Ker u posebnoj majici: "Ovako nešto nikada nisam video"

Autor: Nemanja Janošev
utorak 23.01.2024.
08:45
Izvor: Sportske.net

Dirljivo obraćanje Stiva Kera.

Printscreen/Golden State Warriors
Printscreen/Golden State Warriors

Povezane vesti

Trener košarkaša Golden stejt Voriorsa Stiv Ker pričao je na svojoj poslednjoj konferenciji za medije o značaju koji je Dejan Milojević imao za ovu organizaciju otkrivši da su timski posmatrali meč Partizana i Mege.

On je nosio majicu sa posvetom upravo srpskom treneru, uz natpis "Brate", te srce na drugima sa inicijalima "D" i "M".

Drhtavim glasom, Stiv Ker govorio je o tome koliko je Dejan Milojević značio franšizi iz San Franciska, ali je isto pričao i o tome da su Voriorsi gledali meč Partizana i Mege kojim su se ova dva kluba oprostili od čoveka koji ih spaja i da tako nešto nikada do sada nisu videli.

"Teško je opisati kakva je nedelja. Srceparajuća, poražavajuća... Ovo je najtužnija stvar od kad sam deo NBA lige. Izgubiti nekog ko nam je tako blizak, a još bitnije, videti kako mu porodica pati. Ova poslednja nedelja, poslednjih pet dana, bile su prepune šoka, emocija, ekstremnog pokazivanja ljubavi od strane celog sveta. Ne znam da li iko od vas to video. Gledali smo kao tim ovog jutra događaj koji su imali u Srbiji. Dekijeva dva tima su igrali jedan protiv drugog. Mega - koju je trenirao i Partizan - čija je zvezda bio. Nisam siguran da sam ikada video nešto kao tu posvećenost u dešavanju pred start meča od strane navijača i organizacije, bilo je neverovatno. Gledali smo kao tim, pa sada imamo bolji utisak o tome šta je Deki značio svojim sunarodnicima. Naravno, znamo šta je Deki značio nama i Nataši, Maši, Nikoli, zaista poražavajuća nedelja", kazao je Stiv Ker.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke