Golemac najavio ''najbolji meč u sezoni'' protiv Zvezde!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 12.05.2022.
11:56
Izvor: Sportske.net

Ljubljančani traže šansu za ''brejk''.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Večeras od 19 časova u dvorani ''Aleksandar Nikolić'' Crvena zvezda će u prvoj utakmici polufinalne serije plej-ofa dočekati Cedevita Olimpiju.

Zvezdi će ovo biti prvi meč posle dvadesetodnevne pauze, a taj detalj je posebno istakao i trener Ljubljančana Jurica Golemac. On veruje da će njegov tim večeras odigrati najbolji meč u sezoni i da će to biti dovoljno za uspeh.

''Pred nama je polufinalna serija sa Crvenom zvezdom. Naši rivali nisu odigrali meč više od tri nedelje. Situacija je svakako neuobičajena i za nas. Beograđani nisu u takmičarskom ritmu, ali to ništa ne znači, jer će sigurno, kao i uvek, igrati agresivno. Očekujemo pritisak na naše igrače i da igramo na ivici prekršaja. Nemamo previše vremena, imaćemo jedan trening da se pripremimo. Znamo rivale iz regularnog dela sezone, dva puta smo se susreli i oba puta bili blizu. Pokušaćemo da analiziramo naše greške iz ovih utakmica. Za pobedu nad Zvezdom u Beogradu, moraćemo da odigramo najbolji meč u sezoni'', izjavio je Golemac.

Jedan od najvećih aduta ekipe Cedevita Olimpije je nekadašnji Zvezdin bek Jaka Blažič. On odlično zna kakva atmosfera će dočekati njegovu ekipu.

''Čeka nas polufinalna serija protiv favorita takmičenja. Prvi meč u Beogradu je pred nama, najverovatnije će hala 'Aleksandar Nikolić' biti puna. Naši rivali su imali tri nedelje da izvide našu igru, da se pripreme i pronađu načine da nas napadnu. Siguran sam da su maksimalno iskoristili to vreme da podignu nivo svoje igre. Verujem da će košarkaši Zvezde u četvrtak od prve sekunde utakmice biti veoma agresivni i igrom u odbrani pokušati da nas nateraju na greške. Nadam se da nas čeka dobra serija. Imamo svoje adute i radujemo se prvom meču u četvrtak u Beogradu'', zaključio je Blažič.

AdmiralBet je za ovu utakmicu, osim redovne ponude, pripremio i sjajan specijal, a posebno izdvajamo najatraktivniju ponudu dana - Kalinić, Volters i Dobrić zajedno više od 45 postignutih poena! Kvota na tu igru je 12!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke