Goran Dragić ima veliku želju, a da li Partizan čeka Lilardovu odluku?

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 14.07.2023.
11:45
Izvor: Sportske.net

Legendarni slovenački košarkaš čeka...

AP Photo/Joel Auerbach
AP Photo/Joel Auerbach

Povezane vesti

Tokom košarkaškog kampa u Laškom, Goran Dragić se obratio novinarima i istakao je da vaga ponude i da je verovatan ostanak u NBA ligi. 

„Glavna želja mi je povratak u Majami", rekao je on. 

Ipak, najviše zavisi od Damijana Lilarda, košarkaša Portlanda koji je zatražio trejd i koji bi mogao da promeni sredinu. 

"Sada svi čekaju da Damijan Lilard odluči gde će dalje, tako da su svi u niskom startu. Kada se to sazna, otvoriće se prostora za ostale igrače. U pregovorima sam sa nekoliko klubova, ali mnogo više će se znati za nekoliko dana kada budem objavio vest zvanično“, rekao je Goran Dragić.

Kao jedan od veterana NBA lige i jedan od košarkaša koji je bez ugovora, mogao bi u Evropu, bilo je i komentara na društvenim mrežama od strane Bogdana Bogdanovića koji bi voleo da ga vidi u crno-belom dresu. Da li Partizan čeka Lilardovu odluku? Uskoro bismo i to mogli da saznamo...

Zašto je baš Majami najbolji izbor za Dragića?

"Moj dom je u Majamiju, imam dvoje dece koja idu tamo u školu. Zaista sve funkcioniše dobro. Tamo sam proveo najboljih sedam godina u karijeri i mislim da bi povratak u Majami bio šlag na torti. To bi zaista bilo nešto fenomenalno. Videćemo“.

Na osnovu svega do sada pročitanog, čini se da je daleko bliži ostanku u NBA ligu nego povratku u Evropu. 

"Neophodno je shvatiti da je NBA biznis, da se samo rezultati na kraju računaju. Za Majami je zaista bil fenomenalna sezona. Stigli su do finala, a sada su već promenili pola tima. To je surova realnost koju NBA košarkaši dobro znaju. Danas možete da budete u Majamiju, sutra negde u Memfisu, jednostavno je tako", istakao je on. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke