Gordon i Džunior: "Jokić je u Srbiji pio šest piva dnevno"

Autor: Sportske Net
sreda 29.11.2023.
13:45
Izvor: Sportske.net

Fascinirani su njegovim uspehom saigrači u Denveru.

(AP Photo/Carlos Osorio
(AP Photo/Carlos Osorio

Povezane vesti

Košarkaši Denvera Aron Gordon i Majkl Porter Džunior govorili su o svom saigraču Nikoli Jokić i odličnim partijama koje pruže iz godine u godinu kao lider Nagetsa.

Džunior je ugostio svog sagirača Gordona u podkastu "Curoius Mike".

"Jokić je veliki lider. Uvek je tačan, svaki dan. Trenira svakog jutra, odigra utakmicu, pa posle utakmice diže tegove. Redovno radi svakog dana. I na sve to, skroman je. Kad imate dvostrukog MVP-a i najkorisnijeg igrača NBA finala koji je tako nesebičan, to vam je kao dar sa neba. AKo on to može, onda mogu i drugi da dele loptu. On je zver", rekao je Gordon.

Porter Džunior je oduševljen Jokićevim napretkom iz godine u godinu.

"On je jedinstven. Kad ga gledate iz noći u noć, on je najbolji igrač kog sam ikad video. Ludo je šza sve može da učini. Ranije je bio dobar, ali nije bio toliko zainteresovan. Rastao je iz godine u godinu. Čak i posle MVP sezone. Kako je to moguće da postaneš bolji posle MVP godine? Bolji je i ove godine, a osvojili smo prsten", rekao je Džunior, pa se osvrnuo i na promenu u njegovom načinu života.

"Pričao sam s njim i rekao mi je da je u Srbiji pio šest piva dnevno. Verovatno nije ni dirnuo loptu. Vas dvojica imate vrhunsku hemiju, kad ti on baca lobove za zakucavanja", istakao je Porter Džunior.

Nagetsi su treći na Zapadu sa skorom 12-6. Nikola Jokić je na proseku od 28.8 poena, 13.4 skoka i 8.9 asistencija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke