Gotovo "Brada" Harden promenio adresu, rođen novi "drim-tim"!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 14.01.2021.
08:00
Izvor: Sportske.net

Super trejd koji je udrmao ligu, blokbaster u kome su učestvovala četiri tima, na kraju Harden isterao svoje!

Beta/AP Photo/Michael Wyke
Beta/AP Photo/Michael Wyke

Povezane vesti

Blokabster trejd, Džejms Harden u novom klubu. Trostruki najbolji strelac lige i bivši MVP če otići iz Teksasa, nova adresa biće Bruklin, uz Duranta i Irvinga. Hjuston će dobiti Oladipa, Eksuma, Kuruksa, četiri pika prve runde drafta i četiri pika prve runde će promeniti vlasnika u ovoj super razmenu koja uključuje, još dva tima Indijana i Klivlenda.
Komplikovano je, Džaret Alen i Tajron Prins će iz Netsa preći u Klivlend, a u zamenu za Oladipa, Indijana dobija Karisa LeVerta i pik druge runde.
Harden je isterao svoje, ponovo će igrati sa Duranton, kao u Oklahomi, i imaće i Irvinga što čini Netse favoritima Istoka.

Nakon razočaravajućeg ispadanja u drugom kolu plej-ofa i Vestbruk i Harden su tražili trejdove, Hjuston je odbacio neuspešno partnerstvo dve velike zvezde, Vestbruk je otišao, za Vola i pik prve runde. Dobili su i Kristijana Vuda, ali ni dva sjajna igrača nisu ubedila Hardena koji nije odustao od želje da ode. On je rekao da Hjuston nije dovoljno dobar, da iako voli grad mora da ode jer nema više šta da ponudi.
Vol i Kazins su osudili njegov istup, bilo je jasno da odlazi. Harden ostavlja Hjuston kao jedan od najboljih igrača tima svih vremena, ali i kao čovek koji nije uspeo da ih dovede do titule za osam godina iako je davao prosečno 30 poena po meču, imao blizu osam asistencija i šest skokova.

Netsi nisu nikada imali ovako jak tim, početnik na klupi slavni Stiv Neš moraće odmah da počne da isporučuje rezultate, ima tri verovatno najbolja strelca u ligi, Durant i Harden su već igrali zajedno, prijatelji su i to olakšava stvari...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke