Gotovo, velika NBA zvezda slobodna, stiže li među najbolji napad sveta, bio bi to tim iz snova i APSOLUTNI favorit za prsten!

Autor: Boris Jovanović
subota 06.03.2021.
09:18
Izvor: Sportske.net

Blejk Grifin je slobodan i novi klub se nazire...

Beta/AP Photo/Carlos Osorio
Beta/AP Photo/Carlos Osorio

Povezane vesti

Blejk Grifin odlazi iz Detroita, dogovorio je otkup ugovora sa Pistonsima, mediji tvrde da je stvar gotova, trebalo je je da primi 36.6 miliona ove i još 39 miliona naredne sezone.

Detroit već godinu dana pokušava da ga trejduje, ali je zbog njegovog ugovora to nemoguće.

Stigao je iz Klipersa posle sedam sezona u El-Eju, sada će biti slobodan igrač, Detroit želi da razvija mladi tim u projektu koji predvodi novi trener Troj Viver. Grifin je imao dosta problema sa kolenom, zanimljivo da čovek koji je bio sinonim za zakucavanja, nije zakucao od decembra 2019. Proširio je svoj repertoar, još uvek je odličan igrač, podsetimo na brojeve, u ovoj deceniji je Grifin postizao 21.4 poena, 8.7 skokova i imam 4.5 asistencije po meču. Usporio je na severu, čovek koji je šest puta bio OL-Star ubacuje 12.3 poena, 5.2 skoka, i ima oko 4 asistencije.

U ovom trenutku je jasno da će imati veliki broj ponuda, od timova koji se bore za titulu, ali najbliži je izgleda Netsima. Bruklin bi da napravi drim-tim, naime Hardenu, Irvingu, Durantu, DeAndre Džordanu, Džo Harisu, pridodati Grifina, to već deluje kao nepobediv tim.

Hoće li doći do nove velike akvizicije, videćemo, tek ako Netsi uzmu i Grifina biće prvi favorit za titulu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke