Granitna odbrana Olimpijakosa i čudan meč Reala i Albe! Kampaco - 19 asistencija!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 06.02.2020.
22:13
Izvor: Sportske.net

Olimpijakos u Pireju savladao CSKA, dok je Real uspeo da savlada Albu.

Epa/Javier Lopez Hernandez
Epa/Javier Lopez Hernandez

Povezane vesti

Olimpijakos je uspeo da na svom terenu savlada ekipu CSKA iz Moskve rezultatom 72:59, pre svega zahvaljujući granitnoj odbrani u trećoj deonici kada su gostima dozvolili da pogode samo 4 poena.

Domaći su vodili i sa 10 poena razlike u prvoj četvrtini, da bi gosti odigrali sjajno u drugoj i vratili meč u potpuni egal.

Serijom 16:2 je počela treća deonica kojom je i rešeno pitanje pobednika na ovom meču, do kraja četvrtine Olimpijakos je poveo sa 16 poena razlike i već je tada bilo dosta toga rešeno.

Kada je na semaforu pisalo 65:45 bilo je jasno ko je pobednik ovog meča.

Kostas Papanikolau je imao 19 poena, 7 skokova, 5 ukradenih lopti. Milutinov odličan sa 11 poena i 12 skokova. Kod gostiju Majk Džejms 20 poena.

U izuzetno čudnoj utakmici Alba je dočekala Real Madrid i gosti su slavili sa 97:103.

Real je imao neverovatnu prednost u prvoj deonici, predvođen Rendolfom došao je do 23 poena prednosti, a domaći su serijom od 6:0 smanjili pred kraj na "samo" 16 razlike.  Ono što se desilo u drugoj četvrtini je tek za priču, recimo samo da je Alba dobila ovaj period igre sa 26 poena razlike (35:9) i povela je sa 10 poena pred drugo poluvreme.

Onda je Real uzeo stvar u svoje ruke, serijom 12:0 preveo je rezultat, a onda je novom serijom 8:0 došao do 8 poena prednosti za kraj treće deonice.

U četvrtoj je bilo i +15, ovoga puta prevelik zalogaj za Albu. Giedraitis najbolji kod domaćina sa 17 poena, a kod gostiju Rendolf i Kerol po 27, a nije na odmet otkriti da je Kampaco izjednačio rekord Stefana Jovića sa 19 asistencija.

Jović je igrajući za Zvezdu postavio rekord protiv Bajerna.


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke