Grba očekuje ''ozbiljne igrače'' u Partizanu od novca planiranog za Mirotića

Autor: Darko Mitrović
nedelja 23.07.2023.
23:27
Izvor: Sportske.net, Kurir

Pitanje je da li je dovoljan jedan ili više njih...

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Priča oko Partizana i Nikole Mirotića juče je neslavno završena. Transfer koji je navodno već bio dogovoren, iznenada je propao zbog, kako je navedeno, pretnji i uvreda koje je Mirotić dobijao prethodnih dana.

Crno-beli su zatim u svom saopštenju tvrdili da im je Mirotić prethodno dao reč da će doći u Partizan, ali to je sada već sve stvar prošlosti.

U Partizanu moraju brzo da reaguju i da se potpuno okrenu nekim drugim igračima koji bi mogli da ekipi Željka Obradovića donesu makar približno onome što bi joj doneo Mirotić.

Najnoviji razvoj događaja je u izjavi za ''Kurir'' prokomentarisao i proslavljeni košarkaš Partizana, a sada direktor ''Štark arene'' Goran Grbović.

On veruje da je Željko Obradović već spremio ''Plan B'' i da će do početka sezone formirati tim koji će ''daleko da dogura''.

''Oprečne informacije su izlazile u javnost i teško je to komentarisati. Ali on nije pristao i idemo dalje. Ta priča o pruženoj ruci i datoj reči, on to nikad nije javno spomenuo. Mi kompletnu ovu situaciju gledamo previše emotivno, ali košarkaši su profesionalci, pa tako i Mirotić sam odlučuje. 

Na kraju dana, meni je smešno... Evo, na primer, Lesor, koga su navijači tako zavoleli, otišao je, doći će neki drugi Lesor. Moramo to da prihvatimo, moramo da idemo dalje.

Siguran sam da ima bek-ap. Ne mogu ni da razmišljam o tome da nema. Super bi nam došao Mirotić, pokrivao bi dve-tri pozicije, ali isto tako, za taj novac mogu da se dovedu ozbiljni igrači. 

Nemam dilemu da će Obradović napraviti tim koji će daleko da dogura'', izjavio je Grbović.

Dodao je i još nešto sa čim će se verovatno mnogi navijači Partizana složiti.

''Da vam kažem, više me boli Madarov odlazak nego što bi me radovao dolazak Mirotića. On može da se nadoknadi, a tako mlad igrač koji se ovde razvio - jako teško'', objašnjava Grbović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke