Grba uzvraća udarac: "Todorićev posao je da obilazi kladionice"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 18.11.2015.
21:57
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Verbalni sukob na relaciji Goran Grbović - Dragan Todorić dobio je novu epizodu pošto je proslavljeni košarkaš replicirao sportskom direktoru KK Partizan.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Legenda košarkaškog kluba Partizan Goran Grbović isprovocirao je reakciju sportskog direktora kluba iz Humske svojim izjavama u emisiji Vladana Tegeltije i razgovoru za dnevni list "Blic".

Deo onoga što je Goran Grbović rekao povodom aktuelne situacije u KK Partizan možete pročitati OVDE, a odgovor Dragana Todorića usledio je tokom današnjeg dana - OVDE!

Verbalni rat na relaciji Grbović - Todorić nastavljen je tokom večeri pošto je nekadašnji član crno-belih "uzvratio udarac" i odgovorio na Todorićevu repliku.

"Nikad nisam izašao iz Partizana, a sad mi ne pada na pamet da uđem pa sve da me na kolenima mole, ko god iz kluba. A kad bih ja ušao, niko od njih ne bi bio tu" u svom maniru je počeo Grbović.

Dragan Torodić je optužio Gorana Grbovića da "pljuvanjem" čelnika crno-belih pokušava da uđe u klub i nakon toga napravi "trgovačku firmu" od najtrofejnijeg srpskog kluba.

"Neka Todorić vodi računa o svom životu, a ne o mom, on živi od Partizana, ja sam od Partizana zaradio novac pošteno i vratio poštenom igrom. A Todoriću jedino što priznajem jeste fantastična saradnja sa sudijama" kaže Grbović za "Blic" i dodaje,

"On je svoj posao sveo na obilazak kladionica, a ni to ne zna da radi. Ja ne sedim po kafićima i kladionicima, već kao tradicionalni Srbin, u kafanama" istakao je bivši košarkaš Partizana.

Osvrnuvši se na izjavu Dragana Todorića da je Partizanu potebno vreme i da će ga aktuelno rukovodstvo izvesti na pravi put Goran Grbović je konstatovao da niko od čelnika crno-belih ne zna kako izgleda taj put stabilizacije.

"Tim ljudima koji su dovedeni za jedan sat mogu samo da čestitam na poslednjem mestu. Ja volim Partizan, ali ne prepoznajem ga. Za šest godina biće na pravom putu, samo što ne znaju kako izgleda taj put" zaključio je Grbović.

Posle svega što smo čuli i videli tokom prethodnih dana slobodno možemo da konstatujemo da rasprava na realciji Grbović - Todorić na najbolji mogući način oslikava viđenje navijača prema aktuelnoj situaciji u Partizanu.

Na jednoj strani su "Grobari" koji Partizan podržavaju bez ulaženja u to ko se trenutno nalazi na čeku kluba, dok dobar deo pristalica trofejnog kluba odbija da prihvati novo rukovodstvo jer veruju da je politika umešala prste.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Thursday, 19.11.2015
17:19

Grbovic priznaje da Todoric ima fantasticnu saradnju sa sudijama. Pametnom dovoljno.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Thursday, 19.11.2015
11:08

Fantastican odnos sa sudijama. Opa bato klupko pocelo da se odmotava.

avatar
Trener u romingu
Thursday, 19.11.2015
10:04

Istina uvek ispliva na videlo... Definitivno je ovo potvrda da su sve titule kupljene.... Kupovinom sudija, gepekovanja,pretnjama......

avatar
ВЧЋ ПДР! ВЧЋ ПДР!!!
Thursday, 19.11.2015
09:37

Isto vazi i za Tosu, neka stavi tacku na ovu pricu, to bi mu bilo pametno...

avatar
Nikola_pg
Thursday, 19.11.2015
09:22

Kako to saradnja sa sudijama??? Cek, cek... Nije to bas objasnio....

avatar
Ratko Smolovic
Thursday, 19.11.2015
09:22

Dobra saradnja sa sudijama,sta li je pisac hteo da kaze :)

avatar
EDO
Thursday, 19.11.2015
00:55

Svaka cast Grbi,ali mislim da izgled njegove zene mnogo govori i o njemu..

avatar
ВЧЋ ПДР! ВЧЋ ПДР!!!
Thursday, 19.11.2015
00:40

Ako odbiju da vode klub kao ikebanu, eto podrske i za (n)ove ljude jer ne mozemo vecito da se pravimo i da se ponasamo kao da nisu tu gde jesu dosavsi na manja vrata- do tada, ja sam na obe strane...

avatar
ВЧЋ ПДР! ВЧЋ ПДР!!!
Wednesday, 18.11.2015
23:06

Gorane, ovo ti je veliki minus, pokazi da si pametniji i obustavi pricu...

avatar
Ivan Micic
Wednesday, 18.11.2015
23:43

Ima lepu ženu.

avatar
EDO
Thursday, 19.11.2015
00:54

Ako je ono tebi lepo ti ili imas dioptriju ili si fudbaler..

avatar
ВЧЋ ПДР! ВЧЋ ПДР!!!
Thursday, 19.11.2015
00:39