Grci javljaju - Partizan želi košarkaša Reala!

Autor: Nemanja Janošev
subota 22.01.2022.
13:46
Izvor: Sportske.net

Ponikao je u Crvenoj zvezdi...

Partizan NIS/Dragana Stjepanović
Partizan NIS/Dragana Stjepanović

Povezane vesti

Košarkaški klub Partizan navodno je zainteresovan za mladog igrača Reala Tristana Vukčevića, prenosi grčki "Totalbasket".

Novinar ovog portala Hristos Harpidis poznat je kao neko ko često objavljuje informacije sa tržišta, ali nije relevantan izvor, stoga ovu vest bi trebalo uzeti sa rezervom.

S obzirom na to da je njegova minutaža ograničena i praktično ne može da se probije do prilike zbog popunjenog rostera, nije isključeno da Real zaista razmatra njegovu pozajmicu, a gde bi se bolje razvijao nego pod palicom Željka Obradovića i to u AdmiralBet ABA ligi, šampionatu koje je dobro ponazato po afirmaciji mladih košarkaša. Jasno, bila bi u pitanju pozajmica do kraja sezone.

Sve ovo stiže nakon poraza Partizana od Mege, kada je Željko Obradović zamerio svojim mladim igračima na manjku zalaganja, što bi moglo da bude upozorenje za neke od njih da im mesto nije sigurno. 

Tristan Vukčević je sin legendarnog srpskog igrača Dušana Vukčevića koji je nastupao širom Evrope, između ostalog u Crvenoj zvezdi i Real Madridu. Tristan je rođen u Sijeni, ali je igrao za mlađe kategorije crveno-belih pre nego što se pridružio Realu kao jedan od najvećih talenata. Igrao je ove sezone u devet navrata u Evroligi i najbolju partiju pružio je protiv Žalgirisa kada je ubacio sedam poena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke