Grci najavljuju "Radonjizam"

Autor: Nemanja Janošev
petak 01.07.2022.
12:40
Izvor: Sportske.net

Novi izazov, stare navike.

Printscreen/SDNA
Printscreen/SDNA

Povezane vesti

Doskorašnji trener Crvene zvezde Dejan Radonjić od pre dva dana novi je strateg Panatinaikosa.

Nakon što je uzeo novu triplu krunu sa crveno-belima, usledio je ponovni rastanak budući da se, očigledno, ambicije trenera i kluba nisu poklopile. No, to je već ispričana priča ili ipak nije? 

U svakom slučaju, Dejan Radonjić je okrenuo novu stranicu u svojoj knjizi, a ona se zove Panatinaikos. U Grčkoj ga dočekuju sa velikim ushićenjem. Sudeći prema najavama, dobro su pratili ili su naknadno studirali njegov rad.

Nije Dejan Radonjić nepoznato ime u evropskoj košarci, daleko od toga. Prepoznatljiva odbrana krasila ga je ponajviše u oba svoja mandata u Crvenoj zvezdi, a isto je implementirao i u Bajernu. Sada mediji i javnost u Atini očekuju isti slučaj sa Panatinaikosom, te u tekstu eminentnog portala "SDNA" autorke Mariane Akilopolou ona nagoveštava šta bi moglo da se očekuje od crnogorskog stručnjaka pokrećući trend koji je odavno zaživeo u Srbiji, posebno među navijačima Crvene zvezde - Radonjizam.

Pod ovaj pojam spadaju reakcije Dejana Radonjića koje su često nemušte, a opet pokazuju dovoljno, njegov stil igre, rad sa košarkašima, razgovori sa medijima. Dakle, sve što čini njegovu ličnost.

Čitav tekst kako bi se ličnost što bolje razložila i predstavila. Nema šta, Grci očekuju nešto veliko.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke