Grci pišu - Avramović ne igra ni protiv Panatinaikosa, koliko će pauzirati?

Autor: Darko Mitrović
utorak 21.11.2023.
20:30
Izvor: Sportske.net

Ta košarkaška vest je bila udarna ovog popodneva na njihovom popularnom portalu.

David Damnjanovic/STARSPORT
David Damnjanovic/STARSPORT

Povezane vesti

Kako sezona odmiče, trener Partizana Željko Obradović ima sve manji broj igrača na raspolaganju, iako je u međuvremenu angažovan i Bruno Kaboklo.

Posle kapitena Kevina Pantera koji je van terena još od prvog derbija protiv Crvene zvezde ove sezone, sada su na listi povređenih i Uroš Trifunović i Aleksa Avramović koji je protiv Cedevita Olimpije u Ljubljani sinoć polomio nos.

Avramovićeva povreda je sa velikom pažnjom ispraćena i u grčkim medijima, s obzirom da nas za devet dana očekuje duel Partizana i Panatinaikosa u Beogradu.

Tako tamošnji portal SDNA večeras kao najvažniju košarkašku vest ističe svoju najnoviju informaciju o Avramoviću.

''Partizan bez Avramovića protiv Panatinaikosa'', naslov je njihovog teksta na ovu temu.

''Srpski bek je slomio nos protiv Cedevite i biće van terena naredne dve nedelje, što znači da će propustiti utakmicu Partizana protiv Panatinaikosa, zakazanu za 30. novembar.

Podsećamo, Kevin Pader je takođe pod upitnikom za meč srpskog tima protiv 'deteline', pa Partizan ima dva veoma ozbiljna problema pred meč sa Panatinaikosom'', piše SDNA, inače blizak Panatinaikosu.

Pre utakmice sa Panatinaikosom, crno-beli će odigrati još dva meča - u petak protiv Efesa u Istanbulu i u ponedeljak protiv čačanskog Borca u Beogradu, pa još ima vremena da Aleksa eventualno demantuje Grke i nešto ranije se vrati na teren.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke